Bun venit!

Spune-mi pe ce blog esti, ca sa-ti spun cine esti!

joi, 8 aprilie 2010

Ganduri despre sfintenie...

Ma intreb mereu, cat suntem de constienti de sfintenia Lui Dumnezeu, privesc uneori spre cei din jur, ma uit la umbletele lor, principiilor pervertite de Diavolul, la marturiile lor, si ma gandesc cat de departe suntem de Cer.
Recent mi-a fost dat sa vad, un lucru care nu intra in imaginatia mea, parca era o imagine lugubra(sinistra, infricosatoare, etc.), mai precis, pe degetul unei tinere cu pretentii, un inel cu inscriptia "JESUS", m-am documentat de pe site-ul unei librarii, care vinde ca painea calda aceste inele, si plin de comentarii, pro si contra acestor inele, cred ca stiti parerea mea...daca nu, dati un click http://www.kerigma.ro/cadouri.php?detalii=80638 cred ca toate astea in scop financiar(si doar atat.)
S-a ajuns prea departe...cred ca este timpul in care sa marturisim pe Domnul, sa nu ne asemanam cu lumea, sa fugim de lucrurile care ne pervertesc viata, caracterul si principiile.
Este nevoie de oameni, care sa stea in spartura, sa lupte, sa mearga inainte, in ciuda conditiilor nefavorabile, Dumnezeu are nevoie de tineri care sa spuna cu tarie: NU.
Probabil acest subiect naste controverse, oamenii Domnului, sunt controversati, vorbiti de rau, alungati, etc, dar Dumnezeu este de partea lor, indiferent de probleme.
Tanar, sau tanara, care ati dat un click la postarea asta, ganditi-va la ceea ce am scris, ganditi-va ca Dumnezeu, cunoaste totul, vede totul, si isi descopera mania, impotriva oricarei necinstiri a Lui, opriti-va din goana voastra, alergati la Casa Lui, lasati alte lucruri, este vremea in care Dumnezeu e gata sa vina! Haideti sa ne pregatim, sa punem mana pe Biblie, sa o citim, sa o intelegem si sa o implinim, o sa fie ferice de noi, si Dumnezeu e gata sa ne primeasca in cer, dar pentru asta e nevoie de sfintenie, este nevoie de sfinti, acasa, pe strada, la scoala,la locul de munca, la biserica nu zic, ca acolo suntem cei mai sfinti.
Dumnezeu sa ne ajute sa fim sfinti(Levetic 11:44).AMIN!
Eutih Hurezan

7 comentarii:

  1. Dragul meu astfel de inele se fabrica de muuuulta vreme si se gasesc de cumparat nu numai in Romania.
    Crezi ca daca imi dau bijuteriile jos (le am si le port) voi fi sfanta? Crezi ca daca voi respecta orice standard, regulament pretentie voi fi sfanta? "Judecata este a Domnului" - nu uita asta.
    Imi place insa avantul tau si te incurajez sa nu te lasi, insa ... lasa critica pentru cei care nu au alta treaba.
    Indragosteste-te de Hristos si spune despre El. Lasa-L pe Hristos sa te iubeasca, lasa harul sa te umple si atunci nu-ti va pasa de inele, de reguli, iti va pasa de oameni, ii vei iubi ...

    RăspundețiȘtergere
  2. ideea e ca lumea ne vorbeste pe la spate, facem evanghelizari, seri de rugaciune, nimeni nu se hotaraste sa se intoarca, si curiozitatea m-a facut sa pun intrebari unora care nu lipsesc de la evanghelizari, unii raspunzand ca e imposibil, deoarece si noi suntem ca si ei, inele, bratari, etc, ideea e ca pe ei nu-i intereseaza inscriptia de pe inele si bratari, ci ei ne condamna pentru ca le purtam...iar 1 Petru 3:3, ne spune cum sa ne imbracam...Binecuvintari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea e ca nu se intorc oamenii la Hristos pentru ca noi nu suntem relevanti ca si crestini ... putem face ce vrem noi daca nu traim ceea ce credem e doar vant ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un inel nu te poate face mai sfant, tot asa cum lipsa lui nu te poate face mai sfant.Dumnezeu se uita la ceea ce are omul in inima, dar tot Biblia este aceea care ne spune ca ceea ce are omul in inima scoate si la suprafata.
    Oare daca noi purtam si inele si bratari cu ce ne mai deosebim de cei din lume? Nu facem noi la fel ca ei? Eu cred ca Dumnezeu s-ar bucura mai mult daca ar scrie Jesus pe inima noastra si nu pe inele, dar fiecare crede cum vrea, pentru ca au ajuns sa se implineasca cuvintele din Biblie care spun ca in zilele de pe urma oamenii isi vor da invataturi dupa cum vor vrea ei.
    Nu i-am declarat noi razboi Satanei? Atunci de ce ii cantam in struna?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii de dinainte nu aveau atata confort ca noi cei de astazi, se adunau in case vai si amar de ele isi plecau genunchii inaintea Domnului , aveau o inima smerita si nu aratau asta prin inele sau bratari, ci prin fapte, si sa va spun, erau mult mai apropiati de Dumnezeu decat noi cei de azi.
    Noi ne-am obisnuit cu prea mult confurt, si pe zi ce trece ne departam tot mai mult de invataruile adevarate si nici nu ne dam seama.
    Si sa nu credeti ca vorbesc doar de altii, pt ca ma refer si la mine.Si sper din toata inima ca Dumnezeu sa ne faca se ne dam seama unde gresim, si sa ne intoarcem cu adevarat la El , pana a nu e prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Amin Lavinia >:D<, Dumnezeu sa ne ajute sa ne schimbam, iubindu-l din inima, nu de pe buze, sa vada vecinii ca suntem pocaiti de toata saptamana, nu numai de duminica, vazandu-ne ca mergem la biserica...

    RăspundețiȘtergere