Bun venit!

Spune-mi pe ce blog esti, ca sa-ti spun cine esti!

luni, 29 martie 2010

Puterea "Cuvantului"

Ma bucur, si cred ca, cuvintele din Isaia 61:10, ma cuprind tot mai mult, iar Habacuc 3:18, exprima pozitia acestui proroc, fata de ziua de maine, pozitie pe care ar trebui sa o avem si noi, in fiecare zi, in fiecare moment.
Ma gandesc acum la pretul platit, pentru ca, Biblia, sau Cuvintul lui Dumnezeu, sa ajunga in casele noastre, sa-l putem tine in maini, sa-l putem avea in inima, si zi de zi, cei din jur, sa vada trairea noastra conform Cuvintului lui Dumnezeu.
Cred, si stiu cateva cazuri concrete in care Biblia, a fost mijocul prin care Dumnezeu a schimbat vietile oamenilor.
Am auzit unii frati, chiar de dupa amvoanele bisericilor, spunand, ca nu e importanta cunoasterea Cuvintului lui Dumnezeu, ba chiar, induc in eroare, atatia oameni, atatia frati, atatea surori, care in unele momente aleg, un film bun, o telenovela buna, sau altceva de felul acesta, lasand deoparte Cuvintul lui Dumnezeu, lasand deoparte, rezolvarea problemelor lor, puterea pe care o da Cuvintul, sau vindecarea prin Cuvint(Ieremia 8:22).
Cred ca citirea, cat si memorarea, apoi trairea, sunt la fel de importante pentru vietile noastre.
Intoarce cu mine in Ioan 5:39, unde Ioan scrie astfel:"Cercetati Scripturile...", apoi in Isaia 34:16 "Cautati in cartea Domnului si cititi..." si Osea 4:16 "Poporul meu piere din lipsa de cunostinta...".
Vedeti, importanta Cuvintului lui Dumnezeu?, nu te mira ca esti tot bolnav(Ieremia 8:22), nu te mira ca roadele lipsesc, nu te mira ca ai probleme, nu te mira ca nu poti sa suferi pe cei din jur, ca nu poti sa ierti, etc.
Ne miram, cum de, Domnul rosteste cuvinte aspre, sa fim sinceri, Dumnezeu nu are ce sa laude in noi... va spun eu, pentru ca nesocotim binecuvintarile Lui, pentru ca NU ascultam glasul Domnului (Deut 28:15), asadar sa nu ne miram ca nu suntem ascultati (Ieremia 5:25).
Iar la final, vreau sa amintesc, necesitatea IMPLINIRII CUVANTULUI (Iacov 1:22-25)
Asadar, vreau ca Dumnezeu sa faca vindecarea fiicei poporului lui Dumnezeu, vreau sa punem mainile pe Scripturi, citind, memorand, traind, ca la venirea Lui, sa fim gasiti vrednici de Imparatia Lui, spor la citit si la memorat, bafta la trait! - Eutih, iti suna si tie...Domnul sa ne ajute! Fiti binecuvintati si sanatosi! Eutih Hurezan

Un comentariu: