Bun venit!

Spune-mi pe ce blog esti, ca sa-ti spun cine esti!

luni, 25 ianuarie 2010

Incurajarea - partea 2 - ultima


Dupa cum ati obervat si in vietile dumneavostra, Incurajarea este cheia spresucces! Privind in urma, la anul care a ramas in urma, care s-a incheiat, ceea ce am facut, ramane nesters, bun sau rau...

Privesc acum la acest inceput de an, la aceste zile care au trecut, la viatza mea... vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele cu care m-ati incurajat care m-ati demoralizat, de-alungul timpului, in clipele grele, in momentele de cumpana, in clipele in care nu vedeam nici o scapare, mi-ati fost alaturi.Multumesc tare mult!
In acest an, lucrurile au inceput sa se indrepte foarte mult, pentru asta trebuie sa raman multumitor! Colaborare cu Chris, Florin Berches sau mai nou Radio Hope, sunt doar niste motive marete prin care sa raman multumitor.
Ma bucur pentru activitatea dumneavoastra cititorilor, pentru ca cititi aceste postari, ca votati sondajele de opinie, si raman impresionat ca incurajati (la ultimul sondaj, toti cei care au votat , adica 100% incurajeaza pe cei din jur!Ma bucur. Domnul sa va binecuvinteze)
Eutih Hurezan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu