Bun venit!

Spune-mi pe ce blog esti, ca sa-ti spun cine esti!

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Urmeaza-ti visul

Am fost surprins sa citesc undeva ca, aproximativ 6 ani din viata ne-o petrecem visand, iar Henry David Thoreau spunea ca:" Mergi cu incrdere in directia visurilor tale.Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o".
Fetele viseaza foarte des, sa fie mirese, iar baietii sa conduca o masina puternica, fetele au un simt al realitatii mai clar decat noi baietii. Noi uneori visam unele lucruri la care este aproape imposibil de ajuns, pe cand fetele, au un sambure de realitate in visele lor, oricum ar fi, urmeaza-ti visul!
Daca traiesti 80 de ani, timp de 6 ani viseaza-ti visul, iar restul de 74, urmeaza-l.
Urmeaza-ti visul chiar daca, te simti descurajat uneori, vin indoieli, capcanele isi intra in rol, dorind sa te opresti din urmarirea indeplinirii visului.
Orice s-ar intampla, urmeaza-ti visul!
In copilarie, imi placea mult o povestioara, despre cum un vis se poate implini si dupa foarte mult timp, si cred ca, visul, urmarindu-l, se poate implini si dupa un timp mai indelungat.
Orice ar fi, urmeaza-ti visul!
Uneori sunt persoane care, te vor face sa iti indrepti atentia spre altceva, sa uiti visul, sa nu te mai gandesti la el, ca mai apoi sa nu-l mai indeplinesti!
Ai grija! Urmeaza-ti visul!!!
 Eutih Hurezan.

4 comentarii: